Munkavédelem

170+ elégedett Ügyfél | 25+ év tapasztalat és szakértelem | Országos lefedettség

Munkavédelem & szolgáltatásaink

Munkavédelem és munkavédelmi szolgáltatás az ország teljes területén ingatlanüzemeltetési, szolgáltatói, távközlési, kereskedelmi, vendéglátói, egészségügyi, közoktatási, hulladékgazdálkodási, ipari és mezőgazdasági területen.

Munkavédelmi oktatás

A munkáltatónak oktatás keretében gondoskodnia kell arról, hogy az alkalmazásában lévő munkavállalója sajátítsa el és ismerje a biztonságos munkavégzés elméleti és gyakorlati ismereteit.

Kockázatértékelés

A munkáltatónak a Munkavédelmi törvény szerinti kötelezettségnek eleget téve, rendelkeznie
kell kockázatértékeléssel, ahol minőségileg és mennyiségileg
értékelni kell a munkavállalók egészségét és biztonságát veszélyeztető kockázatokat.

Munkavédelmi szabályzatok, dokumentumok

A munkavédelmi jogszabály kötelezően írja elő a dokumentációk meglétét gazdálkozó szervezeteknél, melynek elkészítése szaktevékenységnek minősül.

Átalánydíjas munkavédelmi szolgáltatások

Megbízóink részére a tevékenységi körüknek és egyéb igényeiknek megfelelően (akár idegen nyelven is) elkészítjük az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelő oktatási anyagot és tematikát a munkavédelmi tárgykörében.

Elsősegélynyújtási képzések

A munkahelyen a munkafolyamatok veszélyességétől, illetve a dolgozók számától függően elsősegélynyújtó felszerelést, vagy mentődobozt és a munkavállalók közül kiképzett, elsősegélynyújtásra kijelölt személyt kell biztosítani.

Felkészítés munkavédelmi hatósági ellenőrzésre

A hatóság által ellenőrzésre kérhető dokumentumok meglétének és érvényességének ellenőrzését elvégezzük, és hiányuk, avagy nem megfelelősségük esetén javaslatot teszünk a szükséges dokumentumok pótlására.

CEDIT 2000

A CEDIT 2000 számokban

1
Tűzvédelmi bejárás / hó
1
Elégedett Ügyfél
1
Munkavédelmi bejárás / hó

Kérdés esetén állunk rendelkezésére!

Legkésőbb 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!