Tűzvédelmi szolgáltatások

Tűzvédelemi szolgáltatás az ország teljes területén, ingatlanüzemeltetési, szolgáltatói, távközlési, kereskedelmi, vendéglátói, egészségügyi, közoktatási, hulladékgazdálkodási, ipari és mezőgazdasági területen.

Tűzvédelmi oktatás

A munkáltatónak oktatás keretében gondoskodnia kell arról, hogy az alkalmazásában lévő munkavállalója sajátítsa el és ismerje a biztonságos munkavégzés elméleti és gyakorlati ismereteit.

Tűzvédelmi szabályzatok, dokumentumok

A tűzvédelmi jogszabály kötelezően írja elő a dokumentációk meglétét gazdálkozó szervezeteknél, melynek elkészítése szaktevékenységnek minősül.

Tűzvédelmi szakvizsgára való felkészítés

Jogszably által meghatározott foglalkozási ágakban és munkakörökben csak érvényes tűzvédelmi szakvizsgával rendelkező személy végezhet munkát.

Általánydíjas tűzvédelmi szolgáltatások

Megbízóink részére a tevékenységi körüknek és egyéb igényeiknek megfelelően (akár idegen nyelven is) elkészítjük az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelő oktatási anyagot és tematikát a tűzvédelmi tárgykörében.

Felkészítés tűzvédelmi hatósági ellenőrzésre

A hatóság által ellenőrzésre kérhető dokumentumok meglétének és megfelelősségének ellenőrzését elvégezzük, hiányuk avagy nem megfelelősségük esetén javaslatot teszünk a pótlására.

CEDIT 2000

A CEDIT 2000 számokban

1
Tűzvédelmi bejárás / hó
1
Elégedett Ügyfél
1
Munkavédelmi bejárás / hó

Kérdés esetén állunk rendelkezésére!

Legkésőbb 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!