EHS Audit

A mi szolgáltatásunk az Ön biztonsága!

Ország
0
Telephely
0
Auditált szolgáltató
0

MIÉRT FONTOS AZ EHS AUDIT?

Az auditálások segítenek megfelelni a jogszabályi követelményeknek, illetve azonosítani a potenciális veszélyforrásokat és kockázatokat a munkahelyen, hozzájárulva a munkavállalók és a vállalati vagyon biztonságának megőrzéséhez.

EHS Audit és Tűz- és Munkavédelmi Auditálás

Cégünk büszkén kínálja a Tűz- és Munkavédelmi auditálás szolgáltatásait Magyarország területén, valamint a világ számos más országában is. Tapasztalt szakértőink és auditálóink segítenek Önnek abban, hogy vállalkozása megfeleljen a szigorú előírásoknak, bármilyen lokációban is működjön.

 

Lokáció:

Több mint 15 országban és 23 telephelyen végezzük auditálási szolgáltatásainkat. Ez azt jelenti, hogy nem számít, hol található vállalkozása, mi a segítségére leszünk a kockázatok minimalizálásában és a szabályozásoknak való megfelelésben.

Szolgáltatás Tartalma
  1. Helyi Szolgáltató Cég Audit: Amennyiben helyi tűz- és munkavédelmi szolgáltató céget szerződtetett, mi az audit során alaposan megvizsgáljuk őket. Ellenőrizzük pénzügyi stabilitásukat, minőségi teljesítésüket, biztonsági gyakorlataikat, szolgáltatásaik minőségét és kommunikációs készségeiket. Az audit során kiemeljük az erősségeiket, gyengeségeiket, és felállítunk egy intézkedési tervet a felmerült kockázatok kezelésére.
  2. Telephely Audit: A telephely auditálása során alaposan átvizsgáljuk a telephely tűz- és munkavédelmi dokumentációját, és ellenőrizzük, hogy minden megfelel-e a helyi jogszabályoknak. Feltárjuk a hiányosságokat és problémákat, és elkészítjük az intézkedési terveket a problémák megoldására. Emellett végzünk tűz- és munkavédelmi szempontú szemrevételezést és auditálást is.
Audit Dokumentumok és Beszámolók:

Az audit során elkészült dokumentumokat és beszámolókat részletesen átadunk Önnek:

  1. Helyi Szolgáltató Kiértékelő Lapja: Az audit során készített lap tartalmazza a szolgáltató erősségeit, gyengeségeit, lehetséges kockázati faktorokat, valamint a felmerült kockázatokra vonatkozó intézkedési terveket.
  2. Telephely Kiértékelő Lapja: Ez a lap feltár minden nem megfelelőséget és kockázatot tűz- és munkavédelmi szempontból, kiemelve az erősségeket, gyengeségeket, lehetséges kockázati faktorokat, és tartalmazza az intézkedési tervet a problémák kezelésére.
  3. Prezentáció a Feltárt Hibákról: Részletes prezentációt készítünk a feltárt hibákról és problémákról, magyarázatokkal és javaslatokkal.
  4. Összesített Intézkedési Terv: Végül, összeállítjuk az összesített intézkedési tervet, amely speciálisan a partnerünk igényeire van szabva, hogy segítse Önt a kockázatok kezelésében és a szabályozásoknak való megfelelésben.

Referenciaként szolgál, hogy jelenleg a Wizz Air Hungary Zrt. európai bázisainál végezzük auditálásainkat, és büszkék vagyunk arra, hogy támogathatjuk őket a biztonságos és szabályozott üzemeltetésben. Ha Ön is szeretne többet megtudni az EHS audit és a tűz- és munkavédelmi auditálás lehetőségeiről, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen segítünk Önnek.

Kapcsolat

Kérdése van?

Írjon nekünk

e-mail címünk: info@cedit2000.hu

Újdonságok a munkavédelmielvárásokban

Legfrissebb híreink

Veszélyhelyzet megszűnése

A veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályok a Munkavédelmi törvény vonatkozásában az alábbiak szerint módosulnak: (2) A veszélyhelyzet idején lejárt, a munkavégzés során egyes tevékenységek végzéséhez szükséges kezelői jogosítványok orvosi érvényessége

Tovább olvasom »