Tűz-és Munkavédelmi E-Learning

E-Learning

Tűz- és munkavédelmi e-learning rendszerünkkel megbízóink részére a tevékenységi körüknek és egyéb igényeiknek megfelelően (akár más idegen nyelven is) elkészítjük az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelő oktatási anyagot és tematikát a tűzvédelem és munkavédelem tárgykörében. Az oktatási anyag megismerésére, elsajátítására a saját fejlesztésű tűz- és munkavédelmi e-learning rendszerünket biztosítjuk.

A tűz- és munkavédelmi e-learning felület a megbízóink igényeinek megfelelően, a megállapodás szerinti időintervallumban nyitjuk meg. A rendelkezésre álló idő alatt az oktatásra kötelezett munkavállaló bármikor elsajátíthatja az oktatási anyagot, majd néhány ellenőrző kérdés kitöltését követően gyors vizsgát tehet. Amennyiben a kérdésekre helyes választ ad, akkor a modul lezárását megkezdheti, miközben automatikusan egy írásos igazolást kap az oktatás sikerességéről.

Online munkavédelmi teszt

A teszt kitöltésének száma nincsen korlátozva, így a munkavállaló egy modulon belül tetszőleges számban próbálkozhat a vizsgával. A kérdéseket a program véletlenszerűen válogatja össze, így két egymást követő próbálkozás esetén sem találkozik ugyan azzal a kérdéssorral a felhasználó.

A program a 100%-osan kitöltött tesztet tekinti sikeresnek.

A tűz- és munkavédelmi e-learning felület segítségével az új belépők oktatása és az éves ismétlődő oktatás egyaránt elvégezhető.

Az oktatás lezárása után munkatársaink a program által generált zárt rendszerű összesítő jegyzőkönyvet küld az oktatás eredményéről, mely igazolja, hogy a munkáltató eleget tett a jogszabályi kötelezettségeinek.

Megkeresés esetén lehetőséget biztosítunk a program demo részének kipróbálása.

A tűz- és munkavédelmi e-learning rendszer alkalmas bármilyen jellegű oktatás megtartására. Ilyen jellegű igény esetén egyedi ajánlatot készítünk.

Miért a Cedit 2000?

Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező, rugalmas, megbízható csapat: 14 főállású szakember, 12 diploma, 13 felsőfokú- és 24 középfokú képesítés áll rendelkezésre a nap 24 órájában. Kapcsolati rendszerünk révén, megrendelőink kivételes igényeinek kielégítése, az ország legjobb specialistáival való kapcsolattartás biztosított.

A Cedit 2000 Kft országos lefedettséggel, több mint 170 elégedett megrendelőjének folyamatos szakértés mellett a tűz- és munkavédelmi feladatok magas szintű ellátását végzi.

„A mi szolgáltatásunk az Ön biztonsága!” , ez a mottónk már 20 éve.

A vállalt feladatokat főállású tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi szakembereink végzik el. 30 év alatt komoly tapasztalatot szereztünk logisztikai központok, raktárak, irodaházak, ipari létesítmények, irodai-, szellemi tevékenységet ellátók, élelmiszer és ruházati kiskereskedelmi, vendéglátóipari üzletek, országos üzletláncok, oktatási intézmények tűz,- munka,- és környezetvédelmi felügyeletében. A Cedit 2000 Kft-nél a már megszerzett tudás mellett a folyamatos belső és külső szakmai képzés is hangsúlyos.

Tűzvédelmi és munkavédelmi szolgáltatásainkért 100%-os garanciát vállalunk. Partnereink biztonságban érezhetik magukat, hiszen 2004-től (elsőként a szakmában) szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk. A biztosítás fedezete nem csupán a szolgáltatási jogviszony keretében okozott dologi, illetve nem dologi kárra, hanem egy hatósági büntetés megtérítésére is vonatkozik.

CEDIT 2000

A CEDIT 2000 számokban

1
Tűzvédelmi bejárás / hó
1
Elégedett Ügyfél
1
Munkavédelmi bejárás / hó

Kérdés esetén állunk rendelkezésére!

Legkésőbb 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!