E-Learning

A mi szolgáltatásunk az Ön biztonsága!

Elégedett ügyfél
+ 0
Év tapasztalat
0 +
kek másolat

Magyarország teljes területén

E-LEARNING MEGOLDÁSUNK

Tűz- és munkavédelmi e-learning rendszerünkkel megbízóink részére a tevékenységi körüknek és egyéb igényeiknek megfelelően (akár más idegen nyelven is) elkészítjük az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelő oktatási anyagot és tematikát a tűzvédelem és munkavédelem tárgykörében. Az oktatási anyag megismerésére, elsajátítására a saját fejlesztésű tűz- és munkavédelmi e-learning rendszerünket biztosítjuk.

A tűz- és munkavédelmi e-learning felület a megbízóink igényeinek megfelelően, a megállapodás szerinti időintervallumban nyitjuk meg. A rendelkezésre álló idő alatt az oktatásra kötelezett munkavállaló bármikor elsajátíthatja az oktatási anyagot, majd néhány ellenőrző kérdés kitöltését követően gyors vizsgát tehet. Amennyiben a kérdésekre helyes választ ad, akkor a modul lezárását megkezdheti, miközben automatikusan egy írásos igazolást kap az oktatás sikerességéről.

Online munkavédelmi teszt

A teszt kitöltésének száma nincsen korlátozva, így a munkavállaló egy modulon belül tetszőleges számban próbálkozhat a vizsgával. A kérdéseket a program véletlenszerűen válogatja össze, így két egymást követő próbálkozás esetén sem találkozik ugyan azzal a kérdéssorral a felhasználó.

A program a 100%-osan kitöltött tesztet tekinti sikeresnek.

A tűz- és munkavédelmi e-learning felület segítségével az új belépők oktatása és az éves ismétlődő oktatás egyaránt elvégezhető.

Az oktatás lezárása után munkatársaink a program által generált zárt rendszerű összesítő jegyzőkönyvet küld az oktatás eredményéről, mely igazolja, hogy a munkáltató eleget tett a jogszabályi kötelezettségeinek.

Megkeresés esetén lehetőséget biztosítunk a program demo részének kipróbálása.

A tűz- és munkavédelmi e-learning rendszer alkalmas bármilyen jellegű oktatás megtartására. Ilyen jellegű igény esetén egyedi ajánlatot készítünk.

Kapcsolat

Kérdése van?

Írjon nekünk

e-mail címünk: info@cedit2000.hu

Újdonságok a munkavédelmielvárásokban

Legfrissebb híreink

Veszélyhelyzet megszűnése

A veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályok a Munkavédelmi törvény vonatkozásában az alábbiak szerint módosulnak: (2) A veszélyhelyzet idején lejárt, a munkavégzés során egyes tevékenységek végzéséhez szükséges kezelői jogosítványok orvosi érvényessége

Tovább olvasom »