Felülvizsgálatok

170+ elégedett Ügyfél | 25+ év tapasztalat és szakértelem | Országos lefedettség

Felülvizsgálatok

Számunkra fontos partnereink biztonsága és a jogszabályoknak való megfelelése, így az elektromos hálózat és emelőgép által okozott baleset vagy elektromos tűz kockázatának csökkentése érdekében szükséges időszakos ellenőrzésben segítünk. 

Érintésvédelmi felülvizsgálat

A megfelelő érintésvédelem megakadályozza a villamos berendezések-gépek feszültség alatti részeinek véletlen érintését, azért, hogy meghibásodása esetén se okozzon áramütést.

Villámvédelmi felülvizsgálat

A villámvédelmi felülvizsgálat a villámhárító berendezések (új, átalakított, bővített vagy meglévő külső villámhárító és a belső villámvédelem) műszeres méréseken alapuló vizsgálata.

Emelőgép
felülvizsgálat

 Az emelőgép üzemeltetője köteles az emelőgép biztonságos állapotának megőrzéséről, emelőgép időszakos vizsgálat meglétéről és a karbantartás szakszerű és rendszeres elvégzéséről gondoskodni.

Emelőgép üzembehelyezés

Az emelőgépek üzembehelyezésének célja, hogy a munkaeszköz megfeleljen a biztonságos munkavégzéshez szükséges feltételeknek.

Tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálat

A felülvizsgálatok alapvető célja a villamos berendezések által okozott tűzveszély, ill. robbanásveszély kiküszöbölése. Ezen túlmenően a tűzveszélyt ugyan nem, de balesetveszélyt okozó villamos berendezések kiszűrése.

Kéziszerszámok felülvizsgálata

A villamos kéziszerszámok használatból és elöregedésből eredő hibáinak feltárása az áramütéses balesetek elkerülésének érdekében.

CEDIT 2000

A CEDIT 2000 számokban

1
Tűzvédelmi bejárás / hó
1
Elégedett Ügyfél
1
Munkavédelmi bejárás / hó

Kérdés esetén állunk rendelkezésére!

Legkésőbb 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!