E-Learning

Our service is your safety!

Satisfied customer
+ 0
Years of experience
0 +
kek másolat

in the entire territory of Hungary

E-LEARNING MEGOLDÁSUNK

Tűz- és munkavédelmi e-learning rendszerünkkel megbízóink részére a tevékenységi körüknek és egyéb igényeiknek megfelelően (akár más idegen nyelven is) elkészítjük az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelő oktatási anyagot és tematikát a tűzvédelem és munkavédelem tárgykörében. Az oktatási anyag megismerésére, elsajátítására a saját fejlesztésű tűz- és munkavédelmi e-learning rendszerünket biztosítjuk.

A tűz- és munkavédelmi e-learning felület a megbízóink igényeinek megfelelően, a megállapodás szerinti időintervallumban nyitjuk meg. A rendelkezésre álló idő alatt az oktatásra kötelezett munkavállaló bármikor elsajátíthatja az oktatási anyagot, majd néhány ellenőrző kérdés kitöltését követően gyors vizsgát tehet. Amennyiben a kérdésekre helyes választ ad, akkor a modul lezárását megkezdheti, miközben automatikusan egy írásos igazolást kap az oktatás sikerességéről.

Online munkavédelmi teszt

A teszt kitöltésének száma nincsen korlátozva, így a munkavállaló egy modulon belül tetszőleges számban próbálkozhat a vizsgával. A kérdéseket a program véletlenszerűen válogatja össze, így két egymást követő próbálkozás esetén sem találkozik ugyan azzal a kérdéssorral a felhasználó.

A program a 100%-osan kitöltött tesztet tekinti sikeresnek.

A tűz- és munkavédelmi e-learning felület segítségével az új belépők oktatása és az éves ismétlődő oktatás egyaránt elvégezhető.

Az oktatás lezárása után munkatársaink a program által generált zárt rendszerű összesítő jegyzőkönyvet küld az oktatás eredményéről, mely igazolja, hogy a munkáltató eleget tett a jogszabályi kötelezettségeinek.

Megkeresés esetén lehetőséget biztosítunk a program demo részének kipróbálása.

A tűz- és munkavédelmi e-learning rendszer alkalmas bármilyen jellegű oktatás megtartására. Ilyen jellegű igény esetén egyedi ajánlatot készítünk.

Contact

Have a question?

Contact us

our email address: info@cedit2000.hu

New developments in occupational health and safety requirements

Our latest news

Termination of danger

The transitional rules related to the termination of the emergency situation are amended in relation to the Occupational Safety and Health Act as follows: (2) The medical validity of operator licenses that expired during the emergency situation and are necessary for the performance of certain activities during work

Read more »