COVID-19: Otthoni munkavégzés szabályai munkáltatóknak és munkavállalóknak

Azok a munkáltatók, akik eddig nem részesítették előnyben az otthoni munkavégzést, és nincs is kidolgozott szabályrendszerük erre vonatkozóan, most a COVID-19 járvány okozta különleges helyzetben kényszerülnek alkalmazni ezt a foglalkoztatási módot.

Otthoni munkavégzés szabályai

Ennek tükrében kijelenthető, hogy nincs mindenki tisztában azzal, hogy a távmunka végzés (home office) feltételeit a Munkavédelmi törvény pontosan miként szabályozza. Nekik és munkavállalóiknak kívánunk segíteni egy rövid, és közérthető videóval, amiben a legalapvetőbb munkavédelmi szabályokat gyűjtöttük össze. A videóban látható feltételek megteremtésével biztosíthatjuk az egészséget nem veszélyeztető, biztonságos munkavégzés alapjait. Kérjük, hogy a videó megtekintése után ossza meg újonnan szerzett ismereteit munkatársaival, barátaival, minden érintettel! Segítsük egymásnak!

Otthoni munkavégzés szabályairól készített videó

https://youtube.com/watch?v=DGYljJPlBUs%3Fcontrols%3D1%26rel%3D0%26playsinline%3D0%26modestbranding%3D0%26autoplay%3D0%26enablejsapi%3D1%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fcedit.hu%26widgetid%3D1

Ha bármilyen munkavédelmi jellegű kérdése merül fel, akkor keressen bennünket bizalommal, és mi lehetőség szerint a leghamarabban felvesszük közvetlenül Önökkel a kapcsolatot.

További
Híreink