Átalánydíjas tűzvédelmi szolgáltatás

Átalánydíjas tűzvédelmi szolgáltatás

Tűzvédelmi szolgáltatás keretein belül, a több mint 25 év tapasztalatát kihasználva és arra támaszkodva kialakított informatikai audit rendszerünknek megfelelően rendszeresen tűz-, és munkavédelmi bejárást és átvilágítást tartunk a megbízóink területén.

A helyszíni szemle során tapasztalt szabálytalanságot, a szükséges intézkedésre tett javaslatainkat az általunk fejlesztett internet alapú szoftverben rögzítjük. A szoftver megalkotásának célja a tűz-, és munkavédelmi feladatok kezelése és azok időbeligésének nyomon követése volt. Ez a program lehetővé teszi az ellenőrzött és szabályszerűnek talált, illetve az ellenőrzött, de nem megfelelő, a jogszabálytól eltérő megállapítások rögzítését, és öröklődését a javítás időpontjáig. Alkalmas a a bejáráson megállapítottak azonnali és egyeztetett rögzítésére. A program a feladat befejezését követően automatikusan egy pdf formátumú jegyzőkönyvet készít, mely tartalmazza a szabályszerűnek tartott, illetve a nem megfelelőségi megállapításokat. Ezt a pdf formátumú jegyzőkönyvet akár azonnal, a helyszínről továbbítani tudunk parnereinknek részére.

Tűzvédelmi szolgáltatás szerinti bejárások

A tűzvédelmi szolgáltatás szerinti tűzvédelmi bejárásokat megbeszélés szerint havonta, negyedévente, félévente, esetleg évente végezzük, de külön megállapodásra felkészültek vagyunk napi feladatok ellátására is.

Új telephelyek építése, bérbevétele, illetve új vagy meglévő telephelyek átalakítása esetén, előzetes tanácsadást nyújtunk, valamint közreműködünk a hatósági engedélyeztetésben.

A tűzvédelmi szolgáltatás részeként javaslatot teszünk a tűzvédelmi előírt szintre történő fejlesztésére, további indokolt növelésére, valamint a tartott ellenőrzések során feltárt és írásban jelzett hiányosságok megszüntetésére.

Elkészítjük a szükséges tűzvédelmi dokumentumokat (Tűzvédelmi szabályzat, Tűzriadó terv, Üzemeltetési naplók, Munkavédelmi szabályzat, Kockázatértékelés, Orvosi vizsgálatok rendje, Egyéni védőeszköz juttatási rend, Oktatási anyag és tematika) .

Megtartjuk az új belépők oktatását, valamint az éves ismétlődő tűzvédelmi oktatásokat (igény szerint e-learning rendszer használatával).

A tűzvédelmi szolgáltatás részeként továbbá megszervezzük a tűzriadó gyakorlatok rendszeres időközönként történő megtartását, feltételezett tűzeset szimulációjával, az érintett terület kiürítésével, a kiürítés meghatározott időtartamának ellenőrzésével, jegyzőkönyvelésével.

Miért a Cedit 2000?

Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező, rugalmas, megbízható csapat: 14 főállású szakember, 12 diploma, 13 felsőfokú- és 24 középfokú képesítés áll rendelkezésre a nap 24 órájában. Kapcsolati rendszerünk révén, megrendelőink kivételes igényeinek kielégítése, az ország legjobb specialistáival való kapcsolattartás biztosított.

A Cedit 2000 Kft országos lefedettséggel, több mint 170 elégedett megrendelőjének folyamatos szakértés mellett a tűz- és munkavédelmi feladatok magas szintű ellátását végzi.

„A mi szolgáltatásunk az Ön biztonsága!” , ez a mottónk már 20 éve.

A vállalt feladatokat főállású tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi szakembereink végzik el. 30 év alatt komoly tapasztalatot szereztünk logisztikai központok, raktárak, irodaházak, ipari létesítmények, irodai-, szellemi tevékenységet ellátók, élelmiszer és ruházati kiskereskedelmi, vendéglátóipari üzletek, országos üzletláncok, oktatási intézmények tűz,- munka,- és környezetvédelmi felügyeletében. A Cedit 2000 Kft-nél a már megszerzett tudás mellett a folyamatos belső és külső szakmai képzés is hangsúlyos.

Tűzvédelmi és munkavédelmi szolgáltatásainkért 100%-os garanciát vállalunk. Partnereink biztonságban érezhetik magukat, hiszen 2004-től (elsőként a szakmában) szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk. A biztosítás fedezete nem csupán a szolgáltatási jogviszony keretében okozott dologi, illetve nem dologi kárra, hanem egy hatósági büntetés megtérítésére is vonatkozik.

Kérdés esetén állunk rendelkezésére!

Legkésőbb 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!