COVID-19: Otthoni munkavégzés szabályai munkáltatóknak és munkavállalóknak

Azok a munkáltatók, akik eddig nem részesítették előnyben az otthoni munkavégzést, és nincs is kidolgozott szabályrendszerük erre vonatkozóan, most a COVID-19 járvány okozta különleges helyzetben kényszerülnek alkalmazni ezt a foglalkoztatási módot.

Otthoni munkavégzés szabályai

Ennek tükrében kijelenthető, hogy nincs mindenki tisztában azzal, hogy a távmunka végzés (home office) feltételeit a Munkavédelmi törvény pontosan miként szabályozza. Nekik és munkavállalóiknak kívánunk segíteni egy rövid, és közérthető videóval, amiben a legalapvetőbb munkavédelmi szabályokat gyűjtöttük össze. A videóban látható feltételek megteremtésével biztosíthatjuk az egészséget nem veszélyeztető, biztonságos munkavégzés alapjait. Kérjük, hogy a videó megtekintése után ossza meg újonnan szerzett ismereteit munkatársaival, barátaival, minden érintettel! Segítsük egymásnak!

Otthoni munkavégzés szabályairól készített videó

Ha bármilyen munkavédelmi jellegű kérdése merül fel, akkor keressen bennünket bizalommal, és mi lehetőség szerint a leghamarabban felvesszük közvetlenül Önökkel a kapcsolatot.

Forrás:

music: www.bensound.com

Egyéb források:

www.pixabay.com freeimages.com

upload.wikimedia.org

Semmelweis Orvostudományi Egyetes oktatóvideója: kézmosás

www.munkastanacsok.hu

COVID-19: Otthoni munkavégzés szabályai munkáltatóknak és munkavállalóknak” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Román Attila Válasz a bejegyzésre

    Bravó! Műfajában a legjobb azok közül, amit láttam! Erikában egy régi, egyben jó értelemben vett bemondónő veszett el! Kellemes orgánum, tiszta érthetőség, optimális tempó.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük