Kéziszerzám felülvizsgálat

Kéziszerzám felülvizsgálat

Mit jelent a kéziszerzám felülvizsgálat?

A használat közben kézbentartott, illetve hálózatra kapcsolt állapotban könnyen áthelyezhető villamos készülékek, kéziszerszámnak minősülnek. A kéziszerszámok használatból és elöregedésből eredendően meghibásodhatnak, így szükséges a felülvizsgálat, hogy a rejtett, illetve gondatlanságból eredő hibák kijavításra kerüljenek. Jellemzően a törött burkolat, sérült szigetelés és törött villásdugó okozza a legtöbb áramütéses balesetet, amelyek nem csak az éppen azzal dolgozó munkatársat, hanem a környezetében tartózkodó személyeket is veszélyezteti.

Kéziszerszám felülvizsgálat – Kiknek és milyen időközönként?

A létesítmény (legyen szó ipari, kereskedelmi, közoktatási stb.) tulajdonosai vagy üzemeletetői, illetve annak megbízottjainak feladata a kéziszerszámok esedékes,  időszakos felülvizsgálatának elvégeztetése. Fontos, hogy felülvizsgálat kötelezettsége nem csupán magára a felülvizsgálatra korlátozódik és annak jegyzőkönyvének elkészítésre, hanem a feltárt hibák és hiányosságok haladéktalan kijavítására is. 

Időközök

A balesetek elkerülése érdekében az évenkénti felülvizsgálat feltárja az esetleges hibákat és jegyzőkönyvben javaslatot ad annak megszüntetésére.

 

Miért a Cedit 2000?

Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező, rugalmas, megbízható csapat: 14 főállású szakember, 12 diploma, 13 felsőfokú- és 24 középfokú képesítés áll rendelkezésre a nap 24 órájában. Kapcsolati rendszerünk révén, megrendelőink kivételes igényeinek kielégítése, az ország legjobb specialistáival való kapcsolattartás biztosított.

A Cedit 2000 Kft országos lefedettséggel, több mint 170 elégedett megrendelőjének folyamatos szakértés mellett a tűz- és munkavédelmi feladatok magas szintű ellátását végzi.

„A mi szolgáltatásunk az Ön biztonsága!” , ez a mottónk már 20 éve.

A vállalt feladatokat főállású tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi szakembereink végzik el. 30 év alatt komoly tapasztalatot szereztünk logisztikai központok, raktárak, irodaházak, ipari létesítmények, irodai-, szellemi tevékenységet ellátók, élelmiszer és ruházati kiskereskedelmi, vendéglátóipari üzletek, országos üzletláncok, oktatási intézmények tűz,- munka,- és környezetvédelmi felügyeletében. A Cedit 2000 Kft-nél a már megszerzett tudás mellett a folyamatos belső és külső szakmai képzés is hangsúlyos.

Tűzvédelmi és munkavédelmi szolgáltatásainkért 100%-os garanciát vállalunk. Partnereink biztonságban érezhetik magukat, hiszen 2004-től (elsőként a szakmában) szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk. A biztosítás fedezete nem csupán a szolgáltatási jogviszony keretében okozott dologi, illetve nem dologi kárra, hanem egy hatósági büntetés megtérítésére is vonatkozik.

CEDIT 2000

A CEDIT 2000 számokban

1
Tűzvédelmi bejárás / hó
1
Elégedett Ügyfél
1
Munkavédelmi bejárás / hó

Kérdés esetén állunk rendelkezésére!

Legkésőbb 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!