Érintésvédelmi felülvizsgálat

Érintésvédelmi felülvizsgálat

Mit jelent az érintésvédelem?

Az érintésvédelem a műszaki intézkedések és védelmi módszerek összessége, amelynek célja, a villamos berendezések-gépek feszültség alatti részeinek véletlen érintését és az azt követő áramütést megakadályozza. Sajnos a használat károsíthatja az elektromos berendezéseket is, ami áramütést okozhat. Az áramütés elkerülése érdekében az elektromos berendezések működésének meg kell felelnie a biztonságos üzemeltetéshez szükséges műszaki és biztonsági előírásoknak.

Érintésvédelmi felülvizsgálat – Kiknek és milyen időközönként?

A vizsgálatot a 10/2016. (IV. 5.) NGM rendelet kötelezően írja elő.
A létesítmény (legyen szó ipari, kereskedelmi, közoktatási stb.) tulajdonosai vagy üzemeletetői, illetve annak megbízottjainak feladata az esedékes, időszakos felülvizsgálatok elvégeztetése. Fontos, hogy az érintésvédelmi felülvizsgálat kötelezettsége nem csupán magára a felülvizsgálatra korlátozódik és annak jegyzőkönyvének elkészítésre, hanem a feltárt hibák és hiányosságok haladéktalan kijavításáról is. 

Időközök

  • Hordozható villamos gépek, kéziszerszámok:                  1 évente
  • Épületek (KLÉSZ hatálya alá tartozó):                                6 évente
  • Minden egyéb villamos berendezésen:                            3 évente
 

 

Miért a Cedit 2000?

Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező, rugalmas, megbízható csapat: 14 főállású szakember, 12 diploma, 13 felsőfokú- és 24 középfokú képesítés áll rendelkezésre a nap 24 órájában. Kapcsolati rendszerünk révén, megrendelőink kivételes igényeinek kielégítése, az ország legjobb specialistáival való kapcsolattartás biztosított.

A Cedit 2000 Kft országos lefedettséggel, több mint 170 elégedett megrendelőjének folyamatos szakértés mellett a tűz- és munkavédelmi feladatok magas szintű ellátását végzi.

„A mi szolgáltatásunk az Ön biztonsága!” , ez a mottónk már 20 éve.

A vállalt feladatokat főállású tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi szakembereink végzik el. 30 év alatt komoly tapasztalatot szereztünk logisztikai központok, raktárak, irodaházak, ipari létesítmények, irodai-, szellemi tevékenységet ellátók, élelmiszer és ruházati kiskereskedelmi, vendéglátóipari üzletek, országos üzletláncok, oktatási intézmények tűz,- munka,- és környezetvédelmi felügyeletében. A Cedit 2000 Kft-nél a már megszerzett tudás mellett a folyamatos belső és külső szakmai képzés is hangsúlyos.

Tűzvédelmi és munkavédelmi szolgáltatásainkért 100%-os garanciát vállalunk. Partnereink biztonságban érezhetik magukat, hiszen 2004-től (elsőként a szakmában) szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk. A biztosítás fedezete nem csupán a szolgáltatási jogviszony keretében okozott dologi, illetve nem dologi kárra, hanem egy hatósági büntetés megtérítésére is vonatkozik.

CEDIT 2000

A CEDIT 2000 számokban

1
Tűzvédelmi bejárás / hó
1
Elégedett Ügyfél
1
Munkavédelmi bejárás / hó

Kérdés esetén állunk rendelkezésére!

Legkésőbb 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!