Emelőgép üzembe helyezés

Emelőgép üzembe helyezés

Emelőgép üzembe helyezés

Az emelőgép üzemeltetőjének kötelessége az új gépeket üzembe helyezni, amely egy több lépcsős feladat. A megvásárolt és a már beüzemelt gépet csak azután szabad szervezett munkavégzés keretében használni, miután a munkavédelmi törvény alapján az üzemeltető ezen berendezés üzemeltetését írásban elrendeli. Viszont az üzembe helyezés elrendelésének feltétele, hogy a gép munkavédelmi szempontú előzetes vizsgálatát elvégezzék és ezen vizsgálat követelményeinek az emelőgép megfeleljen.

Emelőgép üzembe helyezés- Ki végezheti?

Az emelőgép üzembe helyezésének elvégzése munkabiztonsági és munkaegészségügyi szaktevékenység, melyhez munkavédelmi szakember bevonása szükséges.
A vizsgálat során ezeket kell figyelembe venni:
  • gép az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés feltételeinek megfelel-e,
  • rendelkezik-e a gyártói dokumentációval, megfelelőségi nyilatkozattal, tanúsítványokkal
  • és vizsgálni kell a munkavégzés körülményeit és környezetét is.

Munkatársunk az Önök kapcsolattartójával egyeztetve megvizsgálja a gép dokumentációját, amely előírásos feltétele az üzembe helyezésnek.

Minden a Munkavédelmi Törvényben és a kapcsolódó rendeletekben előírt szükséges felülvizsgálatot elvégzünk és jegyzőkönyvbe vesszük.

Miért a Cedit 2000?

Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező, rugalmas, megbízható csapat: 14 főállású szakember, 12 diploma, 13 felsőfokú- és 24 középfokú képesítés áll rendelkezésre a nap 24 órájában. Kapcsolati rendszerünk révén, megrendelőink kivételes igényeinek kielégítése, az ország legjobb specialistáival való kapcsolattartás biztosított.

A Cedit 2000 Kft országos lefedettséggel, több mint 170 elégedett megrendelőjének folyamatos szakértés mellett a tűz- és munkavédelmi feladatok magas szintű ellátását végzi.

„A mi szolgáltatásunk az Ön biztonsága!” , ez a mottónk már 20 éve.

A vállalt feladatokat főállású tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi szakembereink végzik el. 30 év alatt komoly tapasztalatot szereztünk logisztikai központok, raktárak, irodaházak, ipari létesítmények, irodai-, szellemi tevékenységet ellátók, élelmiszer és ruházati kiskereskedelmi, vendéglátóipari üzletek, országos üzletláncok, oktatási intézmények tűz,- munka,- és környezetvédelmi felügyeletében. A Cedit 2000 Kft-nél a már megszerzett tudás mellett a folyamatos belső és külső szakmai képzés is hangsúlyos.

Tűzvédelmi és munkavédelmi szolgáltatásainkért 100%-os garanciát vállalunk. Partnereink biztonságban érezhetik magukat, hiszen 2004-től (elsőként a szakmában) szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk. A biztosítás fedezete nem csupán a szolgáltatási jogviszony keretében okozott dologi, illetve nem dologi kárra, hanem egy hatósági büntetés megtérítésére is vonatkozik.

CEDIT 2000

A CEDIT 2000 számokban

1
Tűzvédelmi bejárás / hó
1
Elégedett Ügyfél
1
Munkavédelmi bejárás / hó

Kérdés esetén állunk rendelkezésére!

Legkésőbb 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!