Emelőgép felülvizsgálat

Emelőgép felülvizsgálat

Emelőgép felülvizsgálat

Az Emelőgép Biztonsági Szabályzatáról szóló 47/1999. (VIII.4.) rendelet szerint az emelőgép üzemeltetője köteles az emelőgép biztonságos állapotának megőrzéséről, emelőgép időszakos vizsgálat meglétéről és a karbantartás szakszerű és rendszeres elvégzéséről gondoskodni.
Az emelőgép időszakos vizsgálat elvégzésére emelőgép-szakértő jogosult.

Emelőgép felülvizsgálat – Ki végezheti és milyen időközönként?

Időszakos biztonsági felülvizsgálat legkésőbb 5 évente szükséges.

Vizsgálat elvégzésére szakirányú képzettséggel és munkavédelmi szakképzettséggel rendelkező személy vagy külön jogszabályban erre feljogosított személy, illetve erre akkreditált intézmény jogosult.

A gép üzemeltetőjének kötelessége elvégeztetni az Emelőgép Biztonsági Szabályzatában előírt időszakos vizsgálatot, amely több részből áll:

  • A szerkezeti vizsgálatok
  • Az üzembehelyezést megelőző vizsgálatok
  • A fővizsgálatok
  • A biztonságtechnikai vizsgálatok

Időközök

Üzemi csoportszámSzerkezeti vizsgálatok időközeFővizsgálatok időköze
11800 üzemóra, vagy 8 hónap4800 üzemóra, vagy 24 hónap
21400 üzemóra, vagy 7 hónap4200 üzemóra, vagy 21 hónap
31200 üzemóra, vagy 6 hónap3600 üzemóra, vagy 18 hónap
4800 üzemóra, vagy 4 hónap2400 üzemóra, vagy 12 hónap
5400 üzemóra, vagy 3 hónap1200 üzemóra, vagy 9 hónap
 

Miért a Cedit 2000?

Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező, rugalmas, megbízható csapat: 14 főállású szakember, 12 diploma, 13 felsőfokú- és 24 középfokú képesítés áll rendelkezésre a nap 24 órájában. Kapcsolati rendszerünk révén, megrendelőink kivételes igényeinek kielégítése, az ország legjobb specialistáival való kapcsolattartás biztosított.

A Cedit 2000 Kft országos lefedettséggel, több mint 170 elégedett megrendelőjének folyamatos szakértés mellett a tűz- és munkavédelmi feladatok magas szintű ellátását végzi.

„A mi szolgáltatásunk az Ön biztonsága!” , ez a mottónk már 20 éve.

A vállalt feladatokat főállású tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi szakembereink végzik el. 30 év alatt komoly tapasztalatot szereztünk logisztikai központok, raktárak, irodaházak, ipari létesítmények, irodai-, szellemi tevékenységet ellátók, élelmiszer és ruházati kiskereskedelmi, vendéglátóipari üzletek, országos üzletláncok, oktatási intézmények tűz,- munka,- és környezetvédelmi felügyeletében. A Cedit 2000 Kft-nél a már megszerzett tudás mellett a folyamatos belső és külső szakmai képzés is hangsúlyos.

Tűzvédelmi és munkavédelmi szolgáltatásainkért 100%-os garanciát vállalunk. Partnereink biztonságban érezhetik magukat, hiszen 2004-től (elsőként a szakmában) szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk. A biztosítás fedezete nem csupán a szolgáltatási jogviszony keretében okozott dologi, illetve nem dologi kárra, hanem egy hatósági büntetés megtérítésére is vonatkozik.

CEDIT 2000

A CEDIT 2000 számokban

1
Tűzvédelmi bejárás / hó
1
Elégedett Ügyfél
1
Munkavédelmi bejárás / hó

Kérdés esetén állunk rendelkezésére!

Legkésőbb 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!